DET VI GJORT I LÄGENHETEN


Som jag sagt så har jag och mamma hållt på och fixat i lägenheten hela helgen, fram och tillbaka till IKEA hundra gånger osv.
Här är en del av de grejer vi fixat här hemma.

I mitt rum så har vi satt upp vita gardiner, möblerat om med sängen, köpt sängbord, satt upp en stor tavla över sängen och så har jag satt upp en massa små tavlor i olika storlekar med bilder som jag tagit, väldigt blandade bilder.

I vardagsrummet
har vi även där hängt upp vita gardiner, köpt en stor palm-växt och en kruka till. Vi har hängt upp en spegel ovanför soffan och satt upp en ny jätte fin lampa över soffbordet, den är rund och materialet är vit spets. Vi har också köpt lite prydnader som stenar och annat.


Vi har även fixat ute på den stora balkongen, köpt ett bord och växter till alla krukorna.

Vi har också fixat en del i klädkammaren, på högra sidan så har vi satt upp en anordning med stänger och krokar så vi utnyttjar även den väggen. Vi har också fixat med lådor och sånt i garderoberna så det blir enklare att se kläderna än när dom bara ligger på massa hyllplan.Förutom allt detta så har vi även satt upp en gardinstång i Michans rum så hon kan sätta upp gardiner sen om hon vill, vi har även hängt upp vita hissgardiner i köket och även tavlor på väggarna där. Sen har vi också fixat med sophinkarna i köket då fastigheten har sopsortering och vi fått klagomål på att vi inte sorterar våra sopor, så nu har vi fyra olika hinkar för glas, papp, plast och matrester. Sen har vi gjort lite andra smågrejer också. Riktigt nöjd iaf!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0