UNDERBAR FÖDELSEDAG

Jag hade världens bästa födelsedag igår med alla presenter jag fick, middag med familjen på Bullandö krog och sen utgång med tjejerna.
 
Jag, Sara och Cissi satt hemma hos mig och förade lite, sen tog vi bussen in till medis och mötte upp Amanda, Mia och Johanna som väntade på oss. Vi satt på snaps, drack och hade kul tills dom stängde. Stötte på lite gamla vänner och sen åkte vi vidare till After i gamla stan och stannade även på en annan klubb på vägen. Vi dansade och drack som bara den och hade så sjukt kul! Bartendern på After stängde plöttsligt av musiken och ställde sig på bardisken, ropar ut över hela After att det är min födelsedag och då böörjade hela After sjunga. haha.
 
Jag spenderade inte en enda krona igår, blev bjuden på exakt allt av alla möjliga. Vi shottade tequila, fisherman, drack cider, öl och massa olika drinkar. När dom stängde klockan tre så sprang vi till slussen för att hinna med sista bussen hem till Nacka. Alla hoppade av lite här och var, och jag och Johanna gick av vid korset och följde varandra halvvägs hem.
 
Tack för en helt underbar natt tjejer, det kunde inte bli bättre! love ya
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0