LITE UPDATE!

Hejsan på er! Tänkte upptadera er lite om vad som händer här nere hos mig, eftersom att min bloggning är katastrof, sorry för det!
 
Jag var ledig söndag till tisdag denna veckan så det har varit rätt sköna dagar med tanke på det fina vädret. I måndags började jag dagen med ett besök på electa och fick halvkroppsmassage, fotmassage, ögonbrynsplockning och färgade ögonfransar och bryn. Riktgit skönt var det!
 
 
Senare under kvällen träffade jag Louise nere på hamnkrogen och det blev även ett besök på tivoli. Var hemma någon gång under tisdag morgon ;)
 
På tisdag förmiddag tog jag och Louise en 2 och en halv timmars prommenad i solen, riktigt skönt var det!
 
 
Efter det gick vi hem och gjorde oss i ordning, och skulle sen ner till jobbet för att käka middag. Sen blev det en hemmakväll för min del.
 
I går blev det ännu en prommenad i solen på förmiddan, och sen ner till jobbet. Jag och Louise möttes upp igen när jag hade slutat och satte oss och tog ett par öl på docken tillsammans med några till, och sen var det hemgång för min del.
 
Idag har jag träffat min älskade Ellen som är på semester i Ängelholm med sin familj. Vi träffade vid tolv idag och tog en lunch, riktigt mys.
 
 
Det blev även ett besök på Mezo, och sen gick jag med henne till tåget för att sen gå till jobbet. Nu blir det jobb hela helgen och sen åker jag och Ellen upp till Stockholm tillsammans på tisdag!
 
 
Christina Frick, Du är älskad min finaste vän, finns alltid här för dig.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0