VISSA KUNDER ALLTSÅ

Som alla säkert vet så jobbar jag på COOP KONSUM, och jag tänkte skriva lite sjuka grejer som kunder gjort när dom ska betala hos mig i kassa. Vissa händelser som är roliga, vissa pinsamma, sjuka, irriterande och störda grejer. Här har ni några exempel.

Kunder som bråkar om en enkrona.
Två kunder står på kö i min kassa. Båda tappar varsin enkrona ner på golvet samtidigt. Men bara en går att hitta. Dom börjar seriöst bråka om vems enkrona det var som gick att hitta, dom båda säger att det är deras egen, dom står och skriker på varandra och vägrar ge upp enkronan. Tillslut tar den ena kunden enkronan och går därifrån. Den kunden som då står kvar utan enkronan ska betala sina varor och säger till mig att hon vill ha en kronas avdrag på köpet och att JAG får leta upp den försvunna enkronan senare. EEHHH!! URSÄKTA!? Så nu är det mitt fel att enkronan är borta, inte fan var det jag som tappade den! Men jag drar av en krona från köpet för att tanten nån gång ska gå därifrån.
Hur pinsamma är inte dessa människor. Förstår inte hur man kan bråka över en enkrona?!
Jag hade inte ens brytt mig om att plocka upp enkronan om jag tappade den även om den låg precis vid fötterna på mig. Vilka människor det finns! Hahha det är pinsamt.


En kund betalar för en annan.
En gammal tant som har svårt att gå har handlat varor för 380:-, när hon ska betala inser hon att hon glömt plånboken hemma. Hon blir helt frustrerad över att behöva gå hela vägen hem igen och är redan helt slut. En kille och hans tjej står bakom, dom är i 30 årsåldern och hör hela situationen. Han tittar på hennes varor som inte är speciellt många men dock dyra. Han tycker synd om tanten och säger att han kan betala hennes varor.. han frågar vad det gick på och jag säger 380:-, han tittar på mig och man ser att han trodde att det skulle vara mycket billigare än så. Men nu blir det pinsamt att säga nej, så motvilligt stoppar han in sitt kort och betalar alla hennes varor.
Haha, 400:- liksom. Vem gör det? Fett snällt men ändå. haha.


Vissa kunder blir man galen på!
Alla kassor är öppna och det är helt sjukt långa köer. Jag börjar scanna in nästa kunds varor, ska precis väga en vattenmelon som hon lagt på bandet. Hon frågar hur mycket den kostar och jag säger priset. Hon säger att det blev alldeles för dyrt, då vill hon ha en mindre bit vattenmelon. Jag säger att då kan jag lägga den åt sidan så kan hon hämta en mindre om hon vill ha det. Hon ger mig mördarblicken och alla kunder i kön börjar bli irriterade på att det tar sån tid. Hon stirrar på mig och säger: "JAG?!, Jag ska inte göra någonting, du kan gå och hämta en annan melon åt mig!" Ehh... nej det kan jag inte! Jag sitter här i kassan och det är folk som står på kö för att betala, jag kan inte gå och hämta massa nya grejer åt dig! Antingen tar du den här melonen, eller så hämtar du själv en ny, eller så behöver du inte köpa någon alls!
Hon säger inte ett ord, hon köper inte melonen, betalar allt annat och går därifrån skitförbannad. Vem tror hon att hon är?!


Det har hänt väldigt mycket mer störda grejer men orkar inte dra alla :P


image description

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Haha shit minns också massa sjuka saker från när jjag jobbade på dåvarande VI foodmarket. En del kunder är så.... Sjuka xD

2011-12-07 @ 20:07:11
URL: http://rebeckash.blogg.se/
Postat av: Ph svarar:

Hahaha, jag vet. Det är helt sjukt asså! :P

2011-12-07 @ 21:43:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0