SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

Kul att vi ändå fått en hel del frågor och att många är så insatta i vad vi faktiskt skriver och gör, fortsätt så :)


- Hur gick det med lägenheten och helsingborgskontraktet?
Philippa svarar:
Det gick inte som vi hoppats på, hon la ett bud på 895.000:- och vårt utgångspris är 995.000:-
Så nu är kontraktet med lägenheten vi hade uppsagt och vi måste börja om från början. Vilket vi inte alls är glada över men inte mycket vi kan göra åt det i nuläget.

- Vad exakt jobbar michaela med?
Michaela svarar:
Jag jobbar med lite olika saker faktiskt. Under sommaren har jag varit servitris på Ågesta Golfklubb och kommer köra en del julbord där under julen, nu under hösten har jag jobbat åt ett eventbolag som har hand om hammarbys bandymatcher och där har jag hand om VIP-delen. Nu kommer jag kanske jobba på globen lite framöver, men vi får se hur det går!

- Hej! vad har hänt mellan er och era vänner ninni och mikkiz som ni va med förut :)
Philippa svarar: Hur ska jag göra den här långa historian kort? Jag bröt kontakten med Ninni i tror det var mars, alltså väldigt länge sen nu. Jag var trött på allt drama som pågick hela tiden, det var ständigt skitsnack bakom ryggen osv. En kväll fick jag höra en hel del grejer som hon sagt som gjorde att jag bestämde mig för att bryta. Inte bara med Ninni, utan lämna allt. Och det gjorde jag också. Några veckor senare flyttade jag från Orminge till Saltis och la nästan hela mitt gamla liv bakom mig. Och Ninni var en del av det.
Mikkiz och jag sa upp kontakten i september, för att även då hade jag fått höra massa skitsnack, och jag vill inte längre leva i en vänskapskrets där alla snackar så mycket skit, så det var dags att bryta även där.
Jag kan erkänna att jag saknar dom båda ibland, men med tiden som går så tynar saknaden bort mer och mer. Men jag kommer aldrig glömma dom tider vi haft och allt vi gått igenom, tuffa så som underbara tider. Och att det blev som det blev kunde ingen förutse men idag är det som det är och det är något som vi alla får lära oss att leva med.
Michaela svarar: Det är en fråga jag själv gärna vill ha svar på också kan jag säga, hehe. Nej, men jag vet faktiskt inte vad som hände mellan mig och Ninni. En dag slutade hon svara när jag ringde och svarade inte på mina SMS. För nån vecka sedan fick jag ett svar som inte ledde så mycket framåt, och det gjorde mig inte så mycket klokare. Men jag saknar henne väldigt mycket, vilket hon också vet. Men det är lite upp till henne hur det blir. Enligt henne har vi glidit isär, vilket kanske är sant.

- Om man ser er någonstans, får man komma fram och säga hej eller så då? :)
Vi svarar: Hehe, självklart får du komma fram om du skulle stöta på oss någonstans.

- Har du flyttat permanent till philippa eller bor du fortfarande lite hemma?
Michaela svarar:
Man kan säga att jag har flyttat "permanent" hit. Men jag är ju inte skriven här och så. Men jag har alla mina saker och allt här hemma hos Philippa. Jag hälsar på hemma hos mamma någon gång i veckan :)

- Har någon av er pojkvän eller någon flirt?
Vi svarar:
Nej det har ingen av oss just nu, känns inte så smart att inleda någonting nu när vi snart ska flytta från Stockholm.

- Vilka skolor har ni gått i och vilken årskurs va roligast :)
Philippa svarar:
I högstadiet gick jag i Björknässkolan som ligger ute i Nacka, och gymnasiet gick jag på JENSEN Norra inne i city. Jag hade som roligast när jag gick i 9an i Björknässkolan. Man levde livet då, gymnasiet blev så mycket mer seriöst.
Michaela svarar: Jag gick högstadiet i Björknässkolan och gymnasiet i Vittra i Sickla. ( bästa skolan för övrigt) Mitt bästa år var nog tvåan skulle jag tro. Det va kul, mycket festande, lärde mig grymt mycket, och sen en grym sommar på det!

- Varför har ni slutat äta kolhydrater? för att gå ner i vikt eller vad är syftet? för isf vill jag bara säga att de ni gör inte är rätt, inget illa menat hoho.
Philippa svarar:
Det finns hundratals olika sätt att gå ner i vikt på och vad vi gör just nu är att vi slutat äta kolhydrater och räknar en del kalorier. Och nej det är inte fel, jag kan lova dig M att det inte är förgäves då jag har gått ner nästan 8 kilo på 35 dagar. Vilket är väldigt mycket på kort tid.

- Vad är eran favorit maträtt? :)
Vi svarar:
Kycklingfile, matlagningsgrädde, vitlök, spenat och massor av kryddor!- Vad är det för inriktning ni tänkt plugga när det blir flytt o plugg?:)

Vi svarar: När vi ska söka till Lunds universitet så kommer vi att söka linjen Service Management - Hotel och Restaurang.
image description


Kommentarer
Postat av: Anonym

ok,bra jobbat! Grattis då!

2011-12-06 @ 19:14:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0