Måste klargöra veckans planer.

Det är alldeles för mycket att göra den här veckan så jag minns inte vad som ska göras när innan vi åker ner till Helsingborg i några dagar för visningar mm. Så kommer skriva upp en lista här på veckan. Mest för min egen skull så jag kommer ihåg.

MÅNDAG - Jag har tvättstugan 13-16 och ska då tvätta alla kläder inför helsingborg. Även sängkläder, mattor och handdukar. Sen in med allt i garderoberna och bädda om sängen. Någon gång mellan 9-17 så komme räven vår Fatboy hem hit. Emelie kanske kommer över på dagen om hon inte skulle jobba. Michan jobbar hela dagen och på kvällen blir det väll middag och film.

TISDAG - Michan jobbar hela dagen och jag jobbar 17:00 - 20:15.

ONSDAG - Upp riktigt tidigt båda två. Städa lägenheten renare än någonsin, plocka undan exakt ALLT som står framme, torka av, damsuga, skura, dekorera osv. För klockan 16:00 kommer min mäklare hit med en fotograf och hela lägenheten ska då fotograferas. Sen hämtar michan barnen på kvällen tror jag. Sen åker hon hem och tvättar alla sina kläder och sover hemma.

TORSDAG - Lägenheten läggs ut på Hemnet. Jag ska packa hela dagen inför Helsingborg och Michan lika så och tar med sig all packning och lämnar det här innan hon hämtar barnen. Efter det kommer hon hem hit igen.

FREDAG - Michan jobbar hela dagen och jag jobbar 16:00 - 19:00. Sen på kvällen blir det fixa det sista innan resan.

LÖRDAG - Min mamma kommer komma och hämta oss runt 13:30 - tiden. Då lastar vi in all packning i bilen och så kör hon oss till bromma flygplats. Där släpper hon av oss och så tar hon med sig min lilla Bella hem till sig och är hundvakt tills vi kommer hem. 15:15 går vårt plan från flygplatsen och vi landar i Helsingborg 16:30.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0