FÖDELSEDAGSPLANERING

Vet inte hur bra uppdateringen kommer vara imorgon när jag fyller åt då det är rätt fullt upp. Jag har dock spritt ut lite tidsinställda inlägg, men ska försöka slänga in ett inlägg då och då iaf. Här är iaf morgondagens "Schema". Så här kommer dagen se ut om allt går som det ska.
 

 
Imorgon väcks jag runt 09:00. Då blir det lite tårta och så får jag presenter. Efter det gör jag och mamma oss iordning och sticker iväg med bilen. Vi ska nämligen ha en heldag med varandra där vi ska åka runt till alla hus/lägenheter vi bott i sen jag föddes, jag har ju flyttat ovanligt många gånger så minns inte ens alla, så det ska bli kul! Så tänkte fota alla också för er som är nyfikna och vill se. Sen äter vi lunch inne i stan och så, och självklart stannar vi på systembolaget så jag blir av med "oskulden" där.
 
 
Sen blir det göra sig iordning för middag, vi har bokat bord för hela familjen kl 16:30 på Bullandö Krog, jätte mysigt där. Vi har bokat ett bord ute på deras stora terass så sitter vi precis vid vattnet. Mammas man Christer får vara nykter för någon måste köra bil eftersom att det är en bra bit att åka. Sen efter det så blir det hem och möta upp några av tjejerna.
 
 
Jag har faktiskt inte tänkt ha någon fest eller så nu när jag fyller 20, orkar faktiskt inte dra till med nånting, gjorde det när jag fyllde 18, hyrde lokal osv, och det är ett jävla slit asså. Det är ju en onsdag jag fyller år på vilket innebär lill-lördag här uppe i Stockholm (Varför är det inte det hemma i helsingborg?) men det är ju ändå mitt i veckan och allas semester är slut. Så Jag och några av tjejerna som inte ska upp allt för tidigt dagen efter eller är lediga ska bara åka in till stan och sätta oss på Snaps tänkte vi.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0